Jdi na obsah Jdi na menu
 


O nás

 

Historie klubu

Klub dětí  "Broučci" vznikl ve Vlčnově v roce 2004. Založila jej  Hana Šimková a štafetu po ní postupně přebírají aktivní maminky na rodičovské dovolené. Klub slouží všem rodičům, kteří jsou na mateřské a rodičovské dovolené.  V současné době máme  kolem ... dospělých členů se svými dětmi, ale přesný počet nelze určit, protože děti postupně odchází do MŠ a rodiče do zaměstnání. Členem klubu se může stát každý rodič (i babičky...) se svou ratolestí, kteří nás navštíví a bude se jim v klubu líbit.

Vybavenost klubu

Hračky do klubu dětí pořizujeme z domácích zdrojů nebo od sponzorů.  Místní knihovna  nás zásobuje vyřazenými dětskými časopisy. Vybavení, knihovničku a nové hračky pořizujeme i z finančního příspěvku, který nám každoročně poskytuje Obecní úřad ve Vlčnově. Z těchto peněz také organizujeme akce, kterých se účastní i široká veřejnost.

Schůzky

Scházíme se každé úterý odpoledne (16.00-18.00) a středu dopoledne (9.30-11.30 hod.) v budově U zahrádkářů v Pustém. V létě, za pěkného počasí, se scházíme s dětmi i na vlčnovských hřištích nebo na koupališti.